SPONSORING & PR

Een voetbalvereniging als v.v. Havelte heeft als doel al haar leden plezier te laten beleven aan de mooie voetbalsport, of dit nu recreatief is of voor de prestatie, zowel voor jong als voor oud.

Om dit te kunnen realiseren dienen wij als v.v. Havelte een aantal zaken te organiseren, zoals zorgen voor een goede accommodatie en (trainings-)velden. Maar ook goede materialen om de trainingen mogelijk te maken (doelen, ballen, spelmaterialen e.d.). Dit alles is niet mogelijk zonder de inbreng van sponsoren. V.v. Havelte is haar huidige sponsoren daarom ook zeer erkentelijk voor de door hun geleverde bijdrage in natura of in financiële vorm. Uiteraard verwelkomen wij ook graag nieuwe sponsoren, die we de mogelijkheid willen bieden om onze vereniging te ondersteunen.

Met dank aan onze huidige sponsoren hebben we al onze elftallen, zowel jeugd (Fehse) als senioren (AH Abe Brouwer, ’t Knooppunt), kunnen voorzien van mooie tenues. Inmiddels hebben we ook als vereniging alle leden de mogelijkheid geboden om een verenigingstrainingspak aan te schaffen, geleverd door onze kledingleverancier Muta, met dank aan sponsoren. Langs het hoofdveld staan vele reclameborden van alle sponsoren die de v.v. Havelte een warm hart toedragen.

Wilt u ook op één of andere wijze v.v. Havelte sponsoren, neem dan contact op met bestuurslid sponsoring & PR Roel Veld (06 – 2337 2409 of sponsoring@vvhavelte.nl). Hij zal u graag informeren over het Sponsor- & PR beleid. Hierin wordt een breed pakket aan sponsorvormen gepresenteerd met bijbehorende tarieven, welke vele mogelijkheden biedt zodat u via verschillende combinaties een aantrekkelijk pakket kunt samenstellen. Heeft u zelf nog ideeën/wensen of suggesties, dan staan we daar zeker voor open. Alvast hartelijk dank !

Uitgelicht:

broekhuis

lees hier meer over de Broekhuis clubbonus