Familiedag 2024

20 juni 11:00  Meld je aan!meer »

HUC JO17-2 echte kampioenen 2024!!!

5 juni 15:15  3 jaar na de oprichting van de SJO HUC en het ontstaan van dit team is het gelukt. De combinatie van spelers uit Havelte en Uffelte is een hechte vriendengroep geworden die dit met plezier, gemotiveerd door de trainer en elkaar voor elkaar hebben gekregen. Na 2 wat teleurstellende seizoenen hebben we begin 2024 een aantal belangrijke aanpassingen doorgevoerd in de trainingsvormen. De focus gelegd op de basisvaardigheden en spelinzicht, met aandacht voor looplijnen, coördinatie en de cognitieve aspecten van het voetbal. Dit wierp meteen zijn vruchten af. Met grote inzet en hard werken hebben we een indrukwekkende winstreeks van tien wedstrijden neergezet. Het seizoen hebben we afgesloten met een doelsaldo van 60 goals, een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn. Mooi om te zien hoe de JO17-2 gegroeid is, niet alleen als voetballers maar zeker ook als team. Het einde van het seizoen werd het nog wel even heel spannend. Na een tegenvaller tegen Donkerbroek/Makkinga leek het kampioenschap even buiten bereik. Het onderlinge vertrouwen en de samenwerking zijn van onschatbare waarde gebleken, want met de veerkracht en vastberadenheid zorgden we ervoor dat we ons herpakten en uiteindelijk boven hen eindigden. Het kampioenschap was binnen! Met steun van de ouders en onvoorwaardelijke aanmoedigingen van de supporters hebben we een geweldige tijd gehad. We hopen dit voort te zetten in de toekomst.

Dankzij Makelaardij Fehse staan de jeugd trainers er weer piekfijn bij!

30 april 14:30  Laat het mooie weer maar komen!! Sinds afgelopen week staan alle HUC trainers en leiders herkenbaar langs de lijn. Ze hebben allen persoonlijk een fraaie polo mogen ontvangen van Wouter Fehse.

Teamfoto van het eerste

23 april 9:30  Onder het mom "Beter laat dan helemaal niet" Met nog 2 wedstrijden te voetballen in de competitie staat het eerste team van V.V. Havelte nu dan eindelijk op de foto. Wist je datjes: - Het team een "Super Sunday" organiseert na hun laatste thuis wedstrijd op 12 mei? Er is zelfs een zanger geregeld! - De kans is klein, maar ze kunnen nog steeds kampioen worden! - Ze de meest scorende ploeg zijn uit de 4A. - De kans op nacompetitie heel groot is, ze staan namelijk stevig op de eerste plek van de 2e periode.

Update Nieuw sportpark

16 maart 12:45  Hallo allen, Het is vandaag een mooie dag u bij te praten omtrent de stand van zaken m.b.t de aanstaande nieuwbouw/herinrichting van sportpark Meerkamp. De onderzoeken zijn allen afgerond, er dient nog een vleermuisje te verhuizen maar verder zijn wij blij u te kunnen vertellen dat alle onderzoeken positief zijn afgerond. Er lopen momenteel gesprekken met de aannemer en de aanvraag loopt betreft omgevingsvergunning via/bij de Gemeente. Uiteraard spreken wij de hoop en verwachting uit dat ook deze 2 zaken binnenkort positief kunnen worden afgerond en wij daarna de definitieve planning voor de bouw van de nieuwe accommodatie, de aanleg van de nieuwe velden en de sloop van de huidige gebouwen kunnen aankondigen. U begrijpt, een hele ‘operatie’ die veel tijd zal kosten (o.a van veel vrijwilligers), maar v.v. Havelte na afronding een stabiele, duurzame basis geeft om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan. Uiteraard zullen wij u allen blijven informeren over de voortgang dus houd de nieuwbrief, de socials en ook de website in de gaten. Met sportieve groet, Peter Heupink Trots voorzitter v.v. Havelte ‘64

Bellen voor de Club | K O S T N I K S & M O O I V O O R D E C L U B

16 maart 12:30  Bellen voor de Club K O S T N I K S & M O O I V O O R D E C L U B VV Havelte heeft een leuke actie in samenwerking met Phone House Meppel! Als je in 2024 een nieuw mobiel abonnement of een tv & internet abonnement voor thuis afsluit, en je wijst bij de kassa naar het shirtje van VV Havelte, krijgt de club €10,-. Verleng je een bestaand abonnement en wijs je naar het shirtje van VV Havelte krijgt de club €5,-. De PhoneHouse werkt samen met alle grote providers en tv-aanbieders en kunnen concurreren met de internet prijzen. Dus ben je bijna toe aan een nieuw abonnement, loop dan even binnen bij de PhoneHouse! Het opgehaalde geld zal ten goede komen van het nieuwe complex, denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de kantine of nieuwe materialen voor de jeugd.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!